Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ajánlanátok jó magán szemorvos...

Ajánlanátok jó magán szemorvost Budapesten (13. ker főleg)? Olyat, aki jó áron dolgozik és alaposan.

Figyelt kérdés
elég súlyos szemgondokkal küzdök. féloldali káprázó látás, szemfájás, fejfájás stb. voltam állami szemészeten, alig néztek rám, elküldtek mondván menjek a neurológiára, ez nem az ő gondjuk, biztos nem a szemem okozza. a neurológia negatív, ők sem tudják mi okozza, de azt mondták, hogy alapos szemészeti kivizsgálás kéne, szemnyomásmérés, stb, mert ki kéne zárni a hályogot, gyulladásokat, stb. én nem megyek vissza az állami rendelésre, le sem tojják az embert. de nem vagyok túl ismerős Pesten, nem tudom hová forduljak, ahol foglalkoznak is velem, még ha pénzbe kerül is. köszönöm.
2010. nov. 21. 14:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!