Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Sürgős. Miért fáj a bal...

Bananina kérdése:

Sürgős. Miért fáj a bal agyfél tekém és a jobb szemem?

Figyelt kérdés

Ez komoly kérdés. Pár napja homályosan látok a bal szememmel,éget,szúr,mar. Minden nap egyre jobban fáj a fejem, és a fülem is belefájdul. Allergiás vagyok a szemcseppre,kiskoromba majdnem megvakultam tőle (amúgy szemüveges lennék)és ha szemészetre megyek 60%az esélye,hogy szemcseppentenek. Régebben is előfordult ez velem,de kb. 20óra alatt el is múlt.

Miért van ez? Mit kéne tennem?

2010. nov. 18. 07:59
 1/3 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Menj el szemészhez és köszönj úgy, hogy: Jónapot kívánok allergiás vagyok a szemcseppre, de... (és elmondod mi a panaszod)!
2010. nov. 18. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Az agyad meg biztos nem fáj, mert nincs érző idegsejt ott.

Egyébként még itt biztos nem kapsz hitelt érdemlő választ egy ilyen, eléggé komoly problémára. Elmész orvoshoz, és szólsz!

Tudod, attól még, hogy orvos, nem gondolatolvasó.

Azt kéne tenned, hogy baromi gyorsan elmész szakrendelésre, mielőtt esetleg valami komolyabb gond lesz.

2010. nov. 18. 08:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy elrontottam a kérdést mert a bal szemem fáj nem a jobb.

Próbáltam a szememet borogatni vizes ruhával,de semmi eredmény. A fájdalom csillapító alig használ.

Most voltam a körzeti orvosnál,azt mondta,hogyha a fájdalomcsillapító alatt is fáj a fejem,akkor lehet,hogy migrénem van,az okozhat ilyet. Azt tanácsolta menjünk el a szemészhez. Mi inkább a Szarka Csillához mennénk digitális bemérésre. Azt mondta az is rendben van,csak szeretné látni a leletet,amit sajnos Szarka nem ad. Reméljük nincsen különösebb bajom.

és Köszönöm még1x a válaszokat!! :)

2010. nov. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!