Ha fáj a fejem, de a szemészeten megnézték és nincs probléma akkor mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja fáj a fejem, és a szemészeten nem láttak problémát (mondjuk nem nagyon hiszek az orvosnak mert borzasztó bunkó volt és mikor kérdezte hol fáj a fejem, nem várta meg hogy megmutassam, hanem elkezdett trécselni az asszisztenssel)
Migrén nem valószínű, azt észre vették volna.
Esetleg más? Hol nézessem meg?
2010. nov. 11. 11:37
11/11 anonim válasza:
Sziasztok! Nem kell orvoshoz fordulnod. Ebben biztos vagyok hogy a fejfájást a tartósítószerek a mesterséges ízfokozók, és a mesterséges színezékek okozzák. Saját tapasztalatból mondom és anyának 35 évébe tellt még rájött. Ezt rengeteg orvos nem tudja sőtt szinte egyik sem. NE EGYETEK OLYAN ÉTELEKET AMIBEN EZEK A KÁROS ANYAGOK VANNAK!!!(pl.:Aszpartám, Nátrium-glutamát, amiben benne van a nitrit, nitrát, citrát, ciklamát, guargumi stb.) Figyelem! Ezek az anyagoknak kell 1,5év még kiürül a szervezetből és nagyon érdemes elhanyagolni ezeket az ételeket. Ezek a káros anyagok rákkeltő anyagok. 70%-kal növelik a rákosok számát. 13 éves vagyok és ezekről nagyon sokat tudok. Nekem minden nap iszonyatosan fájt afeje és amióta nem eszek ilyen dolgokat azóta nem fáj a fejem. Ha többet szeretnétek ezekről tudni akkor kérdezzetek nyugottan ezen az email címen:emoyaya@windowslive.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!