Covidos lettem és azóta felvillanó fényeket látok folymatosan világos felületre nézve. Mi lehet ez? Már nagyon unom. 1 hete ez van.
Figyelt kérdés
jan. 1. 14:50
1/12 anonim válasza:
A látó ideget támadja? Szemcovid lehet.
2/12 A kérdező kommentje:
Jézusom dehogy is!
jan. 1. 16:58
3/12 anonim válasza:
Ha ennyire rossz menj el háziorvoshoz. Mi nem tudunk ebben segíteni sajnos.
4/12 A kérdező kommentje:
Ma nincs haziorvos és amúgy sem lehet csak úgy petoppani hozzá.
3. A magad nevében beszélj. Attól hogy te nem tudsz segíteni másnak lehettek hasonló panaszai ami megoldódott. Kapisí?!;)
jan. 1. 18:52
5/12 anonim válasza:
Pont egy hete van karácsony. Izzósorok, fények mindenhol...
6/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam sehol. A lakásban nincsenek ilyenek meg napközben az égbolton sem.
jan. 1. 19:01
7/12 anonim válasza:
Nahát 1-e van?😁 Nem mondod, hogy ma nincs doki 😬 Ilyen tünetet még nem hallottam nem olvastam senkitől. Capisi? 😁
Jobbulást
8/12 anonim válasza:
Megnyilvánulások után azt mondom a diagnózis hiszti.
9/12 anonim válasza:
🤣 Köszönöm a diagnózist. A reakciót te váltottad ki. További kellemes diszkó fényeket és BÚÉK.
10/12 A kérdező kommentje:
Ti tényleg ennyire unatkoztok, hogy feltétlenül ide kell büfögni valami hülyeséget? Sajnálatraméltó.
7. Ha TE nem hallottál valamiről az nincs is ugye? Súlyos állapot lehet a tiéd.
jan. 1. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!