Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtét, tapasztalat...

Lézeres szemműtét, tapasztalatok? Vélemények?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam a szemműtéten, viszont bizonytalan vagyok. Sok jót és sok rosszat hallottam ezzel kapcsolatban. Érdekelne olyan emberek véleménye, tapasztalata akik már átestek ilyen műtéte, illetve akik esetleg a szakmában dolgoznak.

dec. 12. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát azt ne itt keresd, minimális választ fogsz kapni. Itt kapsz a kérdésedre 2-3 választ, ha 6 komment jön, az már soknak számít 😅

Inkább írd be a google-ba, hogy "lézeres szemműtét vélemények"

Vagy nézegesd a google értékeléseket a klinikák neve alatt. Esetleg reddit vagy más fórumok.

dec. 12. 13:03
 2/4 ItaIta válasza:
Eü-s tanuló vagyok, voltam szemészeten gyakorlaton. Mire vagy kíváncsi? Magát a folyamatot ha gondolod el tudom mondani.
dec. 12. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Érdekelne a folyamat, videót elkezdtem nézni egyszer, de nem bírtam a végéig. Alapvetően nagyon kiborít a szemgolyós téma, de tudnom kell. Illetve érdekelne, hogy mennyire kockázatos? Mik a veszélyek? Mennyire éri meg? Általában sikeresek-e a műtétek? Stb, Természetesen ezek sok dologtól függhetnek, de úgy általánosságban amit érdemes lehet tudni azt szívesen elolvasnám. Tudom, interneten sok dolog fent van, de mégis másabb az ha olyan ember véleményét olvashatom akinek van benne már tapasztalata mint páciens és mint dolgozó.
dec. 12. 19:36
 4/4 ItaIta válasza:
2/Írtam neked privátban
dec. 14. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!