Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért könnyezik állandóan a...

Miért könnyezik állandóan a jobb szemem?

Figyelt kérdés
ha kimegyek az utcára,ha gépezek,ha TV-t nézek,ha olvasok,vagy zenét hallgatok mindig könnyezik,és törölgetnem kell.Nem erősen,csak annyira,h már homályosan látok vele.Mi lehet az oka?Tudja valaki?Ja és gondolom ennek is köszönhető(mert összeköti egy csatorna az orral), hogy az orrom is folyik,de az csak akkor, ha reggel suliba megyek,gondolom a hideg miatt és a szél miatt,és mikor beesek órára,már teljesen bedugul az orrom,és ki kell fújnom,mindenki azt hiszi,hogy sírtam,mert a szemem is könnyes. 16/L
2010. nov. 5. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Használsz esetleg szemceruzát ?:)
2010. nov. 5. 12:43
 2/4 A kérdező kommentje:
nem,csak fontos alkalmakkor:)
2010. nov. 5. 12:51
 3/4 anonim válasza:
szia.(: nekem is könnyezett a szemem mindig, akármit csináltam, és elmentünk szemészhez, és kiderült, hogy így/ezzel születtem. azóta is szemüveges vagyok.. (: egyébként az orrfolyás. hát azt nemtudom sajnos. de próbáld ki, és menjetek el egy szemészhez kivizsgálásra. igaz nem túl olcsó, de inkább, mint hogy egyre jobban romoljon a szemed..(: (egyébként szerintem ha megkérdezed a házi orvosod, ő is tud ajánlani valamit. nem biztos, hogy a szemeddel van baj. lehet elkaptál valamit.)
2010. nov. 5. 14:00
 4/4 A kérdező kommentje:
a házi orvosom az anyukám:)igaz,ő gyermekorvos,nem pedig szemész,de eltudja intézni.Ja és tényleg,egyszer mondta h kiskoromban elkellett vinniük szemészhez,mert könnyes volt a szemem,és a könnycsatornámmal volt valami,de azt mondta h rendbehozták....pff hát ezek szerint nem sikerült teljesen.Köszi a választ:)
2010. nov. 5. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!