Fáj a bal szemem, ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Hetfőn megyek szemészetre a problémával mert mostmár nagyon zavar. Augusztus elején kezdődött, mikor hazajöttünk a nyaralásból, másnap reggel mikor felkeltem és kinyitottam a szemem, valami iszonyatosan törte, könnyezett és fájt (csak a bal szemem). Használtam Vizik szemcseppet, az segített egy kicsit, viszont még aznap este elkezdett “lüktetni” a szemem, olyan volt, mintha fájna a szemgolyóm. Mindez 2 nap múlva abba maradt. Azóta volt pár alkalom mikor fájt, de spontán el is múltak, viszont most az utóbbi 1 hétben, szinte mindennapos, tegnap nem fájt, ma már megint fáj.. nincs duzzanat, nincs pirosság, nem töri semmi, nincs kettőslátásom, nem könnyezik, nem gennyezik, semmi. Leginkabb akkor fáj, amikor lefelé nézek. Használok műkönnyet, hátha az a baj, de sajna nem jobb. Valakinek volt már ilyen? Válaszaitokat előre is köszönöm :)okt. 31. 14:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!