Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehetséges, hogy egy árpa...

Lehetséges, hogy egy árpa miatt egyik pillanatról a másikra teljesen tönkre menjen a lézeresen műtött szemem?

Figyelt kérdés

2017-ben volt egy FEMTO léteres esztétikai látáskorrekcióm (Bp.-en). -5.75-ös dioptriáról tökéletesre lett javítva a jobb szemem (a másik szemem tompalátó ezért nem lehetett műteni, de azzal is majdnem végig tudom olvasni a táblát.

Egészen csütörtökig minden jó volt. Azonban keletkezett egy csúnya duzzanat/gyulladás (árpa a szememen) és két napja hirtelen azt vettem észre, hogy ugyanolyan rosszul látok a műtött szememmel mint műtét előtt (először a kenőcsre fogtam de nem az az oka).

Egyből megyek a szemklinikára (Debrecen) ahol mondták, hogy csúnya, de vszeg az árpa miatt ment el ideiglenesen a látásom és elváltozást nem látnak.

A hatalmas nagy gond, hogy mostmár sokkal "szebb" a duzzanat mint volt tehát nem tudom elhinni, hogy valami nyomás miatt nem látok jól és úgy tudom az árpa nincs is hatással a látásra.

[link]

Kérdésem: kihez forduljak és mi okozhatta/okozhatja ezt a nagyfokú látásromlást illetve lehet-e még menteni a helyzetet (akár egy újabb lézeres műtéttel amire megint nem sajnálnám a pénzt)?

Egyszerűen össze vagyok törve mert nem létezik, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen könnyen tönkre tudjon menni egy szem. 😭

okt. 15. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem
okt. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!