Hol érdemes szemüveget készíttetni? Kiváló minőség, kedvező ár, választék?
Ami jó azt meg kell fizetni.Sajnos ez ilyen,de érthető.
Ha valami olcsó,és mellé "jó" is akkor valami baja tuti hogy van
Még visszajöttem ízlelgetni, az agyamat felkrni, hogy egy létező, valóban olcsó szemüveg üzletet mondok tippnek és NULLA
NULLA
NULLA
Estére ebből még verset is írok, de addig is forgatom a szót a számban, ízlelgetem: NULLA NULLA NULLA
#2. Sajnos ez egyáltalán nem így van. Páromnak mínuszos szemüveget kellett készíttetnie. Ismert helyre ment. Természetesen volt szemész szakorvosnál is.
Az optikában elrontották a lencséket. Elmondta, hogy baj van. Azt mondták neki, hogy á, az nem baj, stb. De csak nem volt jó. Annyitól nem javul meg, hogy a készítő azt mondja, hogy nincs baja.
Annyira rossz volt - nem részletezem.
Végül visszakérte a pénzt és elment egy másikhoz.
Tehát az egyáltalán nem garancia a minőségre SAJNOS, hogy kifizetett az ember egy rakás pénzt.
Olvastam arról, hogy ez nem egyedi eset. Úgyhogy inkább találja meg az ember a valóban megbízható helyet, valóban megbízható, felelősségteljes SZAKEMBEREKKEL.
És ideje túltenni magadat azon a tévképzeten, hogy csak az lehet jó, ami drága.
Sajnos manapság még a szemetet is képesek drágán árulni.
Így az ár sokszor nem mérvadó.
Inkább a tapasztalatok.
Ezért engem sokkal jobban érdekelnek a személyes tapasztalatok, mint az, hogy mennyibe kerül vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!