Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szürkehályogmütét - tapasztala...

Szürkehályogmütét - tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nem túl sokára müteni kell mindkét szememet szürkehályog miatt, eléggé tartok töle.

A két szemet nem egyszerre mütik, ami miatt külön problémázok, hogy most az egyik szemem 3,5 dioptriás, a másik 1,5 ezért állandóan szemüveget hordok.

Amit nem tudok elképzelni, ha a rosszabbikat megmütik, akkor hogy fogok látni, mert a szemüvegem nem lesz megfelelö utána, és amíg a másikat nem csinálják meg, nem érdemes másikat csináltatni, márcsak azért sem, mert jó eséllyel nem is lenne kész.

Akinek valami hasonló volt, hogy látott az átmeneti idöben, hogy tudott közlekedni, olvasni, stb?

A mütétek után mikor jött annyira rendbe, hogy nem zavarta a mindennapi életét?

Elöre köszönök minden tapasztalatot vagy segítö választ.

szept. 20. 15:12
 1/2 lindababa59 válasza:
A műtét már nem nagy dolog. A balt megműtötték, jobbal még nem láttam, nem volt túl zavaró. Hozzá lehet szokni. Most már mindkettőn túl vagyok, egyéb problémák miatt szembe kapok injekciót. A legjobb megkérdezni az orvosodat.
szept. 22. 13:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mennyi idö volt a két mütét között? Nekem elég problémás, mert a munkámhoz is a szemem kell, meg mindenhová csak autóval tudok eljutni, munkába, bevásárolni.
szept. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!