Néztem a tüzijátékot és a szemembe ment valami ahogy a mellettem levőknek is, mi ez?
Figyelt kérdés
Könnyezett a szemem , félek, hogy baj lesz, kimostam, ezzel menjek kórházba? 70km-re van és legutóbb sem volt szemész doki ügyeletben.
Mellettem levőnek is belement a szemébe valami, nekem meg mind kettőbe. :(
aug. 20. 22:59
1/8 anonim válasza:
hívd a nemzeti szerelemboltot ott tudnak segíteni
jó volt a tűzijáték főleg mert nem láttam Írországból XD
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 20. 23:25
5/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond. Ha szeretnéd ki is moshatod.
7/8 A kérdező kommentje:
Kimostam. Zuhany fejét felfele állítottam és belepislogtam. Azóta nincs baj. Köszi.
aug. 21. 09:09
8/8 anonim válasza:
Hátha hasznát veszi valaki: A szemet úgy a legjobb kimosni, ha egy kisebb pl.pálinkás pohárba teszel vizet, előrehajolsz és a szemedre szorítod a poharat, majd -erősen a szemedre szorított pohárral- hátrahajtod a fejed, ekkor a szemed víz alá kerül, és a pohárban levő vízbe pislogsz többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!