Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lensmart tapasztalatok?

Lensmart tapasztalatok?

Figyelt kérdés

aug. 19. 11:25
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Nos én rendeltem a Lensmartról szemüveget, sima -2.0 / -2.0 és 30/30 pupillatávolság. 9000 HUF volt összesen és teljesen tökéletes. Nem akarok rábeszélni vagy lebeszélni senkit, mindenki döntse el magának, nekem ezt a pár ezer forintot megérte.

Ja és ezen a "Ők rendeltek majdnem minden fajtát kipróbálásra, szétszedték a műhelyükben"

Nem hiszem hogy az optikusnál erre lenne idő, vagy ilyesmivel foglalkoznának, vagy ha igen akkor érdekes hely lehet, azért ezen jót nevettem.

jan. 6. 16:30
 22/24 anonim ***** válasza:

21-es egy ügyes

optikai műhelyes tudod mennyi idő alatt szed darabjaira egy szemüveget? Kb 2 perc. Miért ne lenne rá idő?

jan. 6. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:
#21 Majd egy év múlva tegyél be képet, hogy mennyire van elhasználódva a lencse. Csodák nincsenek.
jan. 6. 17:15
 24/24 anonim ***** válasza:
Meg arról is tegyél be infót 2-3 év múlva hogy a réteg nélküli fos lencse hogyan hatott a szemecskéidre
jan. 6. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!