Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megvakulhatok a sok képernyő...

Megvakulhatok a sok képernyő nézéstől szemgyulladással?

Figyelt kérdés
Pár napja kötőhártyagyulládásom volt és azalatt elég sokat néztem képernyőket (telefon, videojáték,…) Nem tudom hogy meggyógyult e teljesen de ma nagyon fájt és raktam bele Floxal szemcseppet amitől még mindig fáj és homályosan látok a jobb szememre. Nem tudom hogy miért, de a szemgyulladás alatt nem kerültem a képernyőket, de mostantól megpróbálok. attól félek hogy szemgyulladással sok képernyőt néztem és mivel ettől fáj is a szemem, maradandó szemkárosodás lesz. Mimt mondtam mostmár kerülni fogom a képernyőket.

aug. 3. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Ha valami betegséged, gyulladásod van, azért lehetne annyi, hogy legalább akkor nem nyomkodjuk a videójátékokat. Tuti biztos vagyok benne, hogy szemüveges leszel.
aug. 3. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:
A képernyőzés szárítja a szemet. Kevesebbet pislogsz a bámulás miatt. Hanyagold most, inkább pihentesd a szemed. Nem gondolom, hogy emiatt maradandó károsodásod lesz, csak egyszerűen lassabban gyógyul a szemed. Hallgass zenét, napozz, stb.
aug. 3. 06:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Szemüveges lehetek???
aug. 3. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!