Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Pupillatágítás után olvastam...

Pupillatágítás után olvastam többet, elfáradt tőle a szemem, hosszútávú bajom lehet tőle?

Figyelt kérdés
Dolgoznom kellett utána, kora délután kaptam a cseppet, estére már kiment a hatása, visszaállt a normál méretre, akkor dolgoztam többet, de elfáradt estére, okozhat ez hosszútávú problémát?
júl. 16. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Annyi történt, hogy ha nem hunyorogtál, akkor több fény jutott a szemedbe. Sima olvasásnál ennek nincs jelentősége. Ha monitoron olvastál, akkor esetleg a monitor fényéből jutott több a szemedbe, ez lehet, hogy kicsit kimerítette a szemideget, de nem hiszem ,hogy bármi roncsolás történt volna ettől.

Ha a Nap felé néztél volna így, az kockázatosabb lett volna.

egy látszerész

júl. 16. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Monitoron olvastam. Akkor nem probléma?
júl. 16. 13:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Sötét módban, kékfényszűrős szemüvegben.
júl. 16. 13:15
 4/10 A kérdező kommentje:
És szembarát módban.
júl. 16. 13:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Illetve már visszaállt a szemem, amikor többet dolgoztam
júl. 16. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond. Ha nagyon aggódsz hívd fel az orvosodat.

Miért gondolod, hogy baj lehet?

júl. 16. 15:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Mert nagyon stresszelek minden szemmel kapcsolatos dolgon. :( Most már azt is megkérdőjelezem, hazafele napszemüvegben jöttem-e, pedig emlékszem, hogy még azzal együtt is takarnom kellett a szememet, úgy bántotta a fény, illetve egy pillanatra egyszer lefelé nézéshez levettem, és ezen a mozzanaton parázok, hogy nem emlékszem, visszatettem-e. De vissza kellett, mert otthon csukott szemmel is bántott a

fény, kizárt, hogy napszemüveg nélkül mentem volna tovább.

júl. 16. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Aha, hát akkor inkább a nagyobb belső békén kellene kicsit dolgoznod. Az Ursus librisnél jelent meg pl. A szorongás feloldása, elég új, hátha.
júl. 16. 15:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csekkolom
júl. 16. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Van náluk más is, nézd meg, hátha valamelyik cím felkelti az érdeklődésedet, pl. Megbékélés - A belső gyermek meggyógyítása, stb.
júl. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!