Pupillatágítás után olvastam többet, elfáradt tőle a szemem, hosszútávú bajom lehet tőle?
Nem valószínű. Annyi történt, hogy ha nem hunyorogtál, akkor több fény jutott a szemedbe. Sima olvasásnál ennek nincs jelentősége. Ha monitoron olvastál, akkor esetleg a monitor fényéből jutott több a szemedbe, ez lehet, hogy kicsit kimerítette a szemideget, de nem hiszem ,hogy bármi roncsolás történt volna ettől.
Ha a Nap felé néztél volna így, az kockázatosabb lett volna.
egy látszerész
Nem lesz gond. Ha nagyon aggódsz hívd fel az orvosodat.
Miért gondolod, hogy baj lehet?
Mert nagyon stresszelek minden szemmel kapcsolatos dolgon. :( Most már azt is megkérdőjelezem, hazafele napszemüvegben jöttem-e, pedig emlékszem, hogy még azzal együtt is takarnom kellett a szememet, úgy bántotta a fény, illetve egy pillanatra egyszer lefelé nézéshez levettem, és ezen a mozzanaton parázok, hogy nem emlékszem, visszatettem-e. De vissza kellett, mert otthon csukott szemmel is bántott a
fény, kizárt, hogy napszemüveg nélkül mentem volna tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!