Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Belekaptam körömmel a szemembe...

Belekaptam körömmel a szemembe nagy baj lehet belőle?

Figyelt kérdés
A jobb szemembe, homályosan is látok rá azóta körmöm konkrétan végig húztam rajta a kapkodás miatt. Fél órája történt olyan egy pöttybe mintha véres is lenne. Félek nagyon, nagy baj lehet?
júl. 9. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Holnap mindenképp elmennék vele az orvoshoz.
júl. 9. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

Huhh hát ez mindenkinél előfordul életében legalább egyszer. Ha nem köröm, akkor egy ág, vagy valami más.

Nekem a tesóm gyereke kapott bele, egy teljes napig ki se tudtam nyitni a szemem, ömlött a könny belőle.

Doki látta másnap, azt mondta hogy csak a szaruhartya sérült egy kicsit, de helyre fog jönni magától. És tényleg így történt. Nem írt fel rá semmit, ott csepegtetett bele egy kis gyulladásgatlo cseppet.

Ha reggelre se jobb, nézesd meg, de általában ez sokkal kellemetlenebb, mint amennyire káros.

júl. 9. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Telefonálj az ügyeletre és megmondják, hogy menj e be vagy holnap ráérsz háziorvoshoz menni.
júl. 9. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
"Nem írt fel rá semmit, ott csepegtetett bele egy kis gyulladásgatlo cseppet" - Most nem rosszbóp, de a gyulladásgátló csepp az is kezelésnek számít, tehát nélküle rosszabb lett volna
júl. 9. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínű szaruhártya sérülés. Ugyanúgy begyógyul, mint bármi más a testeden, csak egy ideig lesz ott egy kis homály. Persze jó megmutatni orvosnak!
júl. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!