Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A bal szememnek kötőhártya...

A bal szememnek kötőhártya gyulladása van milyen tippeket tudnátok javasolni a kezelésére? (Otthoni kezelésre)

Figyelt kérdés
Még pénteken jött elő a bal szememnek a kötőhártya gyulladás mivel valami belement és több óra alatt jött k. Ha jól tudom ez 1-2 hétig eltarthat. Amit most csinálok Kamillával borogatom azt a szememet. Olyan is volt mikor reggel felkeltem nem nyílt a bal szemem a szemhájai összeragadtak és nekem kellett felnyitni. Esetleg ha még van ötlet amit lehet otthon használni azt megköszönném.

júl. 7. 12:15
 1/7 A kérdező kommentje:
A cimben kicsit elirtam ne öljetek meg ezért pls helyesen: A bal szememnek kötőhártya gyulladása van valamilyen tippeket tudnátok javasolni a kezelésére? (Otthoni kezelésre)
júl. 7. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Semmit. Hagyd békén és holnap menj el orvoshoz. De ha nagyon rossz, akkor ügyeletre is elmehetsz és írnak fel szemcseppet-, kenőcsöt. A szemmel nagyon óvatosnak kell lenni!
júl. 7. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Menj szemészhez, mielőtt a másik szemedre is átmegy. Minek szenvedteted magad?
júl. 7. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Én mondtam a szüleimnek, hogy menjünk el orvoshoz de ők csak azt mondták minek ezt otthon is lehet kezelni. Nem veszik komolyan.
júl. 7. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőlük, hogyan ?
júl. 7. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Már a másik kérdésednél is segítettünk.
júl. 9. 19:37
 7/7 Greenbeate válasza:
Mennyi idő volt a gyógyulás?
júl. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!