Kontaklencsések! Milyen a kontaklencse?
Figyelt kérdés
Én most lettem kontaklencsés, jó jó de a berakás még nem is gond, a kivétellel tegnap is pipiskedtem. félek belenyulni a szemembe. Majd később megszokom? :D mert most a kivétel elég nehézkés. A betételre fogjuk rá hogy elmegy, igaz fél órát szenvedek de majd kialakul.2010. okt. 31. 09:29
11/13 anonim válasza:
Én például itthon nem is hordok kontakt lencsét maximum ha tudom hogy vezetek még a nap során. Otthon bőven jó a szemüveg pihen a szemed is felesleges bent lakásba kontakt lencsét használni. De ez csak az én véleményem:)
12/13 anonim válasza:
kontaktlecsében lehet sírni? :DD
tudom hülye kérdés csak..
13/13 A kérdező kommentje:
Lehet, ma is sírtam. Most nem esett ki, de már volt rá példa.. .:D
2010. dec. 10. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!