Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Jó magán szemorvos Debrecenben...

Jó magán szemorvos Debrecenben, ahol nem futószalagon megy az ellátás?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit atipikus a látásproblémám. Mindenesetre a közfinanszírozott ellátásban 5 perc vizsgálat után közölte a doktornő, hogy ennél több vizsgálatot nem tudnak elvégezni.

Olyan szemészetet keresnék, ahol a szaktudás is megvan, és rá is szánják az időt a betegre. Nyilván nem ingyen, de persze a lehúzósakat elkerülném – nem akarok pusztán a vizsgálat(ok)ra hat számjegyű összeget költeni.

máj. 20. 12:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Hivatásos kötekedők kedvéért: igen, tudnék találni több tucat rendelést magam is, de tapasztalat alapú ajánlásokat keresek itt.
máj. 20. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ország keleti felén tudtommal Takács Ferenc a legjobb, Sárospatakon.

[link]

De nem világos, hogy szemüveget/kontaktlencsét szeretnél készíttetni vagy kifejezetten orvosi vizsgálatra lenne szükség pl. műtéti korrekcióhoz, mert utóbbi esetben nyilván nem ő lesz a megfelelő személy.

Az mit jelent, hogy atipikus?

máj. 22. 02:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem látásélesség-probléma. A dioptriát bármelyik optometrista megméri.

Részleges látótér-kiesés az egyik szemen, ezzel összefüggésben vagy ettől függetlenül "sötétebb" látás. Persze, kezdődő hályog is lehet, de a leírások alapján nekem nem egyértelmű. Az is lehet, hogy végleges retinasérülés korábbi expozíciótól (már egy jó ideje fennáll).

Jó lenne tudni, hogy javítható-e, illetve hogy várható-e a további romlása.

máj. 22. 08:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Illetve fennáll myopia is, kb. -2,5 dioptria, hordok is rá szemüveget, de ez ettől független.
máj. 22. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Értem, akkor nem őrá van szükséged. Ez valóban orvosi eset. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
máj. 22. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!