Milyen szembetegségem lehet/van?
Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon félek, hogy van valami probléma a szememmel, orvoshoz eddig nem nagyon akartam elmenni. A tüneteim hogy kicsit romlott a látásom, de azért még jól el tudok olvasni minden feliratot, néha ha az ég felé nézek akkor ilyen fekete pont jelenik meg a látóterembe és mintha hangyák mászkálnának a látóterembe. Reggelente ébredés után nagyon pocsékul látok. Az első tüntetek ezzel kapcsolatba 2024. januárban jelentkeztek. Tudni kell rólam, hogy 18 éves vagyok, fiú, 60 kg és sokat ültem korábban a számítógép/mobiltelefon előtt (kb. 4-5 óra naponta). Ti mit javasoltok, mit kéne csináljak? Egy időben azt hittem, hogy a képernyőtől van de egy-két hónapja leszoktam és már csak max napi 1-2 órát gépezek.2024. máj. 18. 10:27
1/3 anonim válasza:
A kérdés, miért nem mégy szemorvoshoz????
Ha van valami bajod, az nem attól lesz problémás, hogy az orvos megmondja neked, éppen ellenkezöleg, a probléma ott van, csak ha nem kezelik, egyre súlyosabb lesz, és a végén esetleg már nem lehet semmit tenni ellene.
Ez lehet komoly és kevésbé komoly probléma, de vizsgálat nélkül senki nem tudja megmondani, pontosan mi van.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem rég kértem időpontot csak még nem adtak. Azért kérdem, mert nem tudom hogy mire számítsak és fel szeretnék rá készülni, hogy ne érjen meglepetés.
2024. máj. 18. 13:19
3/3 A kérdező kommentje:
Ma megkaptam az időpontot és hát sajnos a magyar egészségügyhöz híven szeptember közepére kaptam és sajnos magánban sem jobb a helyzet amiket néztem mindkét helyen augusztus elejére van időpont.
2024. máj. 23. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!