Napi 7-8 órát internetezek és borzalmasan fáj a szemem. Mivel lehetne védeni szemet, hogy a monitor ne legyen ennyire ártalmas?
Ha a munkadhoz tartozik igy nem tanacsolom azt, hogy ne gepezzel annyit.
Viszont lehet szemuveget csinaltatni, ami vedeni fogja a szemeidet, En is ilyet hasznalok mar 2 eve.
Munkámhoz tartozik, de szerencsére itthon dolgozok, így átmenetileg napszemüveggel "védem" a szemem.
Értem, tehát egy szemüveg a megoldás. Köszönöm!
Mégis mitől akarjátok a szemeteket védeni az LCD képernyők esetében? Nem sugároznak azok semmit.
1. A laptopok képernyője kicsi ilyen hosszú működtetéshez, persze, hogy kigúvad a szemed. Vegyél egy 19 v. 21 collos monitort és kösd rá. (30E Ft)
2. Mindig a natív felbontáson kell használni.
Én napi 8+3 órát nézem (19 coll natívon) mégsem fáj semmim.
Utolsónak! Ha egy kicsit körül nézel a neten, akkor láthatod, hogy más is panaszkodik, hogy fáj a szeme az LCD monitortól... Valószínű, hogy te még fiatal vagy és azért nem érzékeny a szemed.
40 éves N
1 évvel vagyok fiatalabb, mint te és 16 éve bámulom a gépet.
Nem az LCD tehet róla, ha valakinek fáj a szeme. Nem pislog, rosszul van beállítva, túl világos van a helyiségben stb. Egyszóval ergonómia. És nem sugároz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!