A szemünkben röpködő kis izéket el lehet tüntetni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 10:41
1/17 A kérdező kommentje:
Azok a maradványok amit tükröződnek és időnként látszik az árnyékuk.
2023. dec. 29. 10:41
3/17 anonim válasza:
Üvegtesti homály a neve.
És esetleg műtéttel.
4/17 anonim válasza:
Valószínűleg a szemekben látható apró részecskékre gondolsz. Ezek normálisak és nem lehet őket eltüntetni.
5/17 A kérdező kommentje:
Ja, csak 200 000-... akkor sajnos nem játszik... :D
2023. dec. 29. 11:25
6/17 anonim válasza:
Ezt orvostól kérdezd,annyira nem vagyok tisztában vele.3as voltam
7/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy üvegtesti homályról lenne szó. Az kifejezetten intenzív és zavaró. Ez elmondható a te esetedben?
8/17 Ypszilon1980 válasza:
Nem lehet eltűntetni.Ha sok van és a látásban zavaró, akkor van erre műtéti megoldás, akkor lehet megoldás, egyébként rizikós és a kockázat több.
9/17 anonim válasza:
A repkedő szúnyogokat egy idő után meg lehet szokni, az agy kizárja. Észre sem veszed, csak ha nagy, homogén felületre nézel. Nekem 2020 vége óta van. Néha zavaró mértékű, de általában mintha nem is lenne.
Lézeres műtét van rá, és mint minden műtét, nem teljesen kockázatmentes. Az öszecsapódott elhalt sejtek nem tűnnek el, csak apró részekre esik szét.
10/17 anonim válasza:
Több, mint 20 éve élek együtt ezekkel a pontokkal. Már fel se tűnnek. Ezért kár kés alá feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!