Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtét: Sasszemklin...

Joan_SS kérdése:

Lézeres szemműtét: Sasszemklinika vagy Budai Szemészeti Központ?

Figyelt kérdés

Üdv,

Egy ideje gondolkodom szemműtéten, látásjavítás céljából.

J: dioptria: -3,5 cilinder: -4,25 ; B: dioptria: -3,5 cilinder: -4,00

Véleményeket szeretnék kérni a Sasszemklinikán és a Budai Szemészeti Központban végzett műtétekről.

Köszönöm,

2023. nov. 7. 07:00
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Van lezeres face csoport, lepj be.

Sok tapasztalatot megosztanak.

2023. nov. 7. 07:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Sasszemklinikán végezték férjem műtétét 19 évesen. Nagyon kedvesek voltak, jó tapasztalata volt velük. Odafigyeltek a gyógyulásnál is rá, gyorsan meg is gyógyult a szeme, és maga a műtét is profin és gyorsan zajlott. Viszont most 33 éves korára már újból szemüveges, de elvileg ez normális, hogy újból elkezd romlani a szem.
2023. nov. 7. 07:13
 3/3 qborka ***** válasza:
100%

Sas szem, 2019.11.08, prk no touch, 40.évemet betöltöttem. Azóta is minden szuper.

Nekem nem fájt semmi, nem száradt a szemem, a kitisztulás folyamata hosszú volt, talán 3 hónap is,de nem volt zavaró,számítógépen dolgozok. Illetve a kezelés után 10 nappal már dolgoztam, nem teljes gőzzel,mert elfáradtak a szemeim,de nem volt vészes.

Nekem kicsit gyengébbek voltak a szemeim, -5.

Tipp: műkönnyet optikában vegyél,ne gyógyszertárban. Optikában olcsóbb. Kérdezd meg előtte,milyet ajánlanak és vegyél belőle

Kérd meg,mutassák meg,hogyan cseppents majd pl Tobradexet/Flucont,mert nagyon kevés kell belőle. Én kipocsoltam az 5 napra felírt gyógyszeres cseppet 3 nap alatt és egyrészt negatív mellékhatásai is lehettek volna + pazarlás anyagilag is.

Ha mégis sokat cseppentesz,csukott szemmel nagyon óvatosan itasd fel a pilláidról a felesleget tiszta papírzsebkendővel mert összeragadhatnak és nagyon kellemetlen úgy ébredni,hogy leszakad a fél arcod, amikor kinyitod a szemed. 🤣 Velem egyszer volt ilyen.

Én csak erre voltam alkalmas,de a pénztárcám is.

A Facebook csoport jó,de mint általában ,azok írnak, akiknek valami gondjuk van vagy még előtte állnak.

Ha még nem voltál alkalmasságin,akkor úgy kérj időpontot,hogy másnap esélyes,hogy nem látsz még normálisan. Én így jártam,rosszabb volt,mint a kezelés után. Szerencsére szombaton voltam ,hétfőre helyreállt a látásom.

2023. nov. 7. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!