Kontaktlencse egy napra? Lehetséges ez? (Folytatás lent)
Figyelt kérdés
Az iskolám tartani fog egy bulit, és sajnos nem igazán látok jól szemüvegben, arra gondoltam, hogy erre az alkalomra lehetne e, kontaktlencsét venni az optikában, mivel még nem biztos hogy állandó kontaktlencsém lesz.
Úgy értem, ha mondom nekik, hogy egyenlőre csak erre az egy alkalomra szeretnék kontaktlencsét rendeltetni.
Még soha nem volt kontaktlencsém, ezért kérdezem
Köszönöm előre is!
2010. okt. 19. 19:51
1/4 UM4 válasza:
lehet, de az a kérdés mit jelent esetedben az "egy napra"?
először fokozatosan naponta több és több órával szoktak kontaktlencséhez szoktatni de azt javasolják hogy végső célként ne napi 24 órás viselésre törekedjen az ember.
ha bemész egy optikába elmondják mik a lehetőségek
2/4 A kérdező kommentje:
hát ez az alkalom olyan 5 körül kezdődik azt hiszem és szerintem éjfélig tarthat, úgyhogy csak néhány óráról lenne szó:)
2010. okt. 20. 15:26
3/4 anonim válasza:
Menj be az optikába és kérdezz rá az egyszer használatos kontaklencsére.Biztos segítenek!Sok szerencsét!
4/4 A kérdező kommentje:
oks, köszi, de szerintem most már marad a szemüveg:)
2010. okt. 27. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!