Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért forgatom a szemem?

Miért forgatom a szemem?

Figyelt kérdés
Igazából, nekem fel sem tűnt, hogy forgatom a szemem. A környezetemben lévő emberek mondták, hogy forgatom a szememet. Azt mondták, hogy leginkább akkor amikor beszélgetek. Arra gondoltam, hogy talán azért mert nem érdekel amit mondanak nekem. De sajnos akkor is ez van mikor igen is érdekel. Meg így random elkezdem forgatni, pl. Buszon, vagy ha sétálok. Ez mitől lehet? Én nem szeretném forgatni a szemem.

#megoldás #szemprobléma #Szem forgatás
2023. szept. 10. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Hordj napszemüveget, akkor nem látják.
2023. szept. 10. 09:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is így szoktam, amikor elgondolkodom. Néha észreveszem, akkor leállítom, de ha tényleg az elmondottakra figyelek, akkor előjön. Nagyon vizuális vagyok, minden jelenetet képileg elképzelek. Talán ettől van.
2023. szept. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!