Szerintetek ez normalis?
Sziasztok
Mult honap 18. Tól egészen augusztus 1 ig nagyon durva virusos kotohartya gyulladasom volt az egyik szememen majd a vege fele a masikon is de ott nemvolt veszes, orvos tobbszor latta kaptam mindenfajta szemcseppet, mar elmult de nagyon voros volt a bal oldali foleg mar rendesen szurkult el es alig lattam valamit, ez helyre jott mar a latasom jo a mai napra es nem is piros nem fenyerzekeny viszont a bal oldali szemem még egy picit kisebb vagy hogy mondjam de mar semmi mas panaszom nincs ez mitol lehet , elmulik? Vagy menjek vissza szemeszhez? Augusztus 1 ota hasznalom flucon szemcseppet es corneregel szemgélt,elotte antibiotikumosakat hasznaltam orvos utoljara elsejen latott akkor irta meg fel ezt. Tenyleg nem veszes de azert latszik hogy kisebb vagy jobban bevan csukodva… normalis lehet ez még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!