Azt a 3 ágú szemészeti táblát mire használják?
Figyelt kérdés
Gondolom ugyanarra jó mint amire a JE-vel illetve a 42-vel kezdődő táblák, de azt kikkel szokták olvastatni? Voltam már jogosítvány miatt illetve általánosban és gimiben is vizsgálaton de vagy a JE-s volt vagy a 42-es. A 3 vonalasat sose kérdezték.
Igazából azt se tudom hogy hogyan kellene azt felolvasni, ezért is örülök hogy mindig az egyértelműeket kéredezték. :D Ahogy megnéztem leginkább 3, W, E, M karakterekre hasonlítanak.
2023. júl. 27. 12:53
1/3 anonim válasza:
amikor a kisgyerek meg nem tud olvasni, akkor használják. azt kérdezik merre mutat a szára
2/3 anonim válasza:
"azt se tudom hogy hogyan kellene azt felolvasni"
:))
A kezük ujjait kell olyan irányba fordítaniuk, amilyen irányba a vonalak mutatnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, akkor ezentúl nem parázok hogy tőlem kérdezik mert gyerekeknek van 😀
2023. júl. 27. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!