Retinaleválásos műtét?
Mennyi idő telt el akozott hogy felfedezted magadon a betegséget , és a műtet időpontja kozott?
Nagyon köszi ❤️❤️
Vasárnap délután vettem észre, hogy valami nem stimmel.
Hétfőn reggel azonnal a szemészeten kezdtem. Ő azonnal atkuldott a kórházba a sürgősségire.
Hétfőn megvizsgált, és szerdán műtött. Tehát ha úgy vesszük, észleléstol kezdve a 3. napon.
Ne emelgessen, ne hajolgasson, és ne idegeskedjen, mondd meg neki.
Minden rendben lesz, csak be kell tartani az orvos utasításait. Fantasztikus amit a szemészet manapság már tud.
Igen, 3-4 napon belül szoktak ezt műteni.
Ez azért fontos, mert a retinalevalas során az idegvegzidesek meg eddig élnek, utána már necces a látást visszaállitani.
Egy ilyen fél "tojást" ragasztottak a szememre. Az napokig volt rajta. Talán 6-7 napig. Addig nem érte víz. Utána se nagyon mertem..
Napszemüvegben jártam egy ideig. Nekem a műtét előtt kapott injekciótol két hétig kék zöld lila volt a szemem, úgy néztem ki, mint akit összevertek.
De a két műtött tarsamnak egyáltalán nem lilult be. Úgy tűnik, én érzékenyebb vagyok erre.
Napot vizet pár hétig biztosan kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!