Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha nincs látásromlásom,...

Ha nincs látásromlásom, "csak" fájdogál a szemem - megyek szemészhez - az nem lehet látóideg sorvadás?

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 08:28
 1/1 Avair2010 ***** válasza:
Fogalmam sincs, de a szemész többet tud mondani róla, amennyiben beszélsz is persze róla, ugyanis azt ő nem tudhatja, amit te érzel. Lehet, hogy érte valami fizikai sérülés korábban, amire már nem emlékszel, vagy emlékszel, csak még sose említetted a szemésznek. Tessék mindenről beszámolni, ami érte korábban, ha érte! Én se mondtam még sose, hogy 6 évesen a szemembe fújtam a rozsdamarót, de jobb is, mert nem akartam a szüleimet a rácsokkal tőlem elválasztva látni, annál sokkal jobban szerettem őket, meg még most is a haláluk után.
2023. júl. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!