Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » SOS! Ez lehet allergia?

SOS! Ez lehet allergia?

Figyelt kérdés

Kb 4 hónapja van műszempillam, eddig semmi bajom nem volt. Viszont az utolsó töltés előtt megmostam szempillasamponnal és már rakás közben könnyeztem, piros volt a szemem. Utána hazamentem és nem volt semmi bajom. 2 napra rá elkezdett viszketni és hámlani a szemhéjam. (legfőképpen a jobb szememen). Most mielőtt jöttem pilláshoz megmostam a samponnal, erre a jobb szememen lett egy vörös duzzanat ami ég is. A pillás körbenézte, természetesen nem töltötte újra, viszont ő arra tippel hogy a sampontól van valami. Leoldani sem merte, mert a leoldószer érintené a duzzanatot, amitől jobban beduzzanna. Most várunk egy hetet aztán visszajövök és újrarakja. Viszont én attól félek, hogy ez a duzzanat még durvább lesz. A sampont tovább nem fogom használni. Valakinek volt már ilyen helyzete? Szerintetek mitévő legyek, illetve sok az esély arra hogy bedurran?

Félek mert hétvégén egy fontos eseményen kell résztvegyek, amire nem szeretnék bedurrant szemmel menni.

2023. jún. 20. 17:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a pillasampon most megnéztem és levan járva
2023. jún. 20. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet allergia a szempilla ragasztòtòl is! Nekem az okozta a gyulladàst.
2023. jún. 20. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem műszempilla miatt, de be volt gyulladva tavaly a szemhéjam és az bizony elég sokáig tartott, még a szememre is ráment a gyulladás, pedig egyből mentem a szemészetre, ahol előszőr szemcseppet kaptam, de attól még rosszabb lett, utána másik szemcseppet és szemgélt, végül ez hozta helyre, de kb 3 hétig tartott összesen.
2023. jún. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!