Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Üvegtesti úszó homályok miatt...

Üvegtesti úszó homályok miatt szoktatok látni utókép szerű dolgokat vagy árnyékokat?

Figyelt kérdés
Határhártya leválás is van enyhén, de most már rendszeresen észlelek utóképeket. Ezelőtt , soha nem tapasztaltam ilyet

2023. jún. 11. 14:44
1 2
 11/15 anonim válasza:

üvegtesti homályaim vannak a 30-as éveim második fele óta úszkálnak

-4.75 mindkét a szemem

nem, semmi javulás, sőt, csak romlás, szaporodás, nagyon negatívan befolyásolja az általános közérzetet. mintha mocskos szemüvegen néznék át amit megtörölni sem lehet.

szept. 22. 11:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez van. Viszont engem nem zavar annyira. Egy időben idegesítettek, szemférgeknek hívtam őket, és kerültem a szememmel a világos felületeket, ahol jobban látszódtak. Aztán valahogy megszoktam. Nem szabad rákoncentrálni, hagyni kell, hogy a látóközpont kiszűrje őket a végleges képből. Amúgy elvileg idővel lesüllyednek az üvegtest aljára, meg zömében elkezdenek lebontódni, és kevésbé lesznek zavaróak.
szept. 22. 22:23
 13/15 anonim válasza:

#12 A tieid nem súlyosak, örülj neki!

El sem tudod képzelni hogy mit élek át. Ez rohadtul nem megszokható.

15 éve. Nem lehet másra koncentrálni. Ezek hatalmasak és szaporodnak.

Nem a tieid - az enyémek. A tieid nem súlyosak, örülj neki!

szept. 24. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát de, eléggé azok. Hátsó üvegtesti határhártya-leválásom van, weiss gyűrűvel mindkét szememben, ráadásul -5ös mindkét szemem, már évek óta hatalmas floaterek úsznak a látóteremben. Ha nem tudsz másra sem koncentrálni, akkor pszichés gond van veled, nem szervi. De gondolom ezt már nem először hallod.
szept. 24. 15:32
 15/15 anonim válasza:

Felesleges egyéni élményekről vitatkozni. BŐ másfél évtizede már fórumokon voltam, tudom hogy nagyon nem vagyok egyedül a megélésemmel. Aki számítógép előtt dolgozik annak pláne kínszenvedés. A tieid könnyebb esetek.

Ezeket látta szemorvos mindig.

Neked is lehet hogy pszichés gondjaid vannak, és én nem tudok segíteni, sajnos.

szept. 26. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!