A visual snow szindróma elmúlhat valaha? Veszélyes? Van orvos aki tud segíteni? Én állandóan látom az úszó homályokat, néha utóképeket, néha villanásokat. Idővel rosszabb lesz?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 12:40
1/13 anonim válasza:
Szemészhez kéne menni első körben!
2/13 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem írni , hogy voltam már 3 szemésznél. Minden rendben a szememmel. Üvegtesti homályom van , de azok nem okozhatják a többi furcsa tünetet
2023. máj. 27. 13:17
3/13 anonim válasza:
Nekem rosszabbodik az utóbbi egy hónapban, de igazából ez nagyon változó. Mindenkinek más tünetei vannak, valakinek mindig nagyon nem enyhe, valakinek pedig bármit csinál erős, zavaró problémái vannak.
4/13 A kérdező kommentje:
Te voltal ezzel orvosnál?
2023. máj. 30. 13:20
5/13 anonim válasza:
Igen, eddig 1-nél. De tervezek menni másikhoz, mert nagyon ijesztő a dolog, és zavar is.
6/13 A kérdező kommentje:
És te látod ezt az úgynevezett hóesést?
2023. jún. 2. 09:16
8/13 anonim válasza:
Nekemis ez van ez egy agyi rendellenesség és gyógyíthatatlan szemészezhez menni kidobott pénz mivel nem a szemedel van a baj.
Amit tehetsz:
-egészséges életmód (edz igyál sok vizet minden nap aludj 7-8 órát minimum)
Az alvás a legkritikusabb tényező minél fáradtabb vagy annál intenzívebben fog jelentkezni a visual snow)
-erős napfényben használj napszemüveget rengeteget segít
9/13 anonim válasza:
Nagyon köszönöm! Remélem azért idővel javul. Vannak jobb és rosszabb napok. De nehéz sokszor elviselni.
10/13 anonim válasza:
Ja és cigi alkohol zéró legyen különösen az alkohol pláne a másnaposág renegeteg ront a visual snow állapotán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!