Domború látás szemüvegben. Milyen megoldás lehetséges?
Figyelt kérdés
Borzasztóan látok szemüvegben.
Sík felületnek hasa van (előre domborodik), és kétoldalt kifli módjára bekanyarodik=halszemhatás.
Elmentem orvosokhoz,jelenleg úgyfest egészséges a szemem mégis az elkészített szemüvegekkel ezt látom és a talajt sem érzem,illetve lejt.
Pupillatágításban is lemértek,ott találtsk pici cylindert,de az elkészült szemüvegek egyfókuszúak (rövidlátás).
Most ott tartok,hogy optikus nem tudja mitől van,szemorvos sem.
Kihez tudok menni,aki segíteni tud? Az optikus szokja meg baromságtól rosszul vagyok,mert nyilván f@szság és rosszul vagyok benne fizikailag is.
2023. máj. 26. 10:32
1/4 anonim válasza:
Hát talán idegi probléma, bár ha szemüveg nélkül meg nincs ilyen hatás akkor valami csak a szemüveggel lehet. Másik orvosnál voltál már?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen voltam(szemésznél,optikusnál is)...jelenleg neurológiai vizsgálatokat csinálnak,de eddig úgy tűnik egészséges vagyok...
2023. máj. 26. 11:24
3/4 A kérdező kommentje:
Az tuti,hogy nem azt kellene látnom,amit látok.
2023. máj. 26. 11:24
4/4 anonim válasza:
Szia. Mi lett a vége a történektenk? Csak mert ugyanilyen problémával küzdök, hogy az új szemüvegemben minden domborúnak látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!