Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Normális, hogy már hetek óta...

Normális, hogy már hetek óta “eres” a szemem?

Figyelt kérdés

Látszódnak a piros hajszálerek mindkét szememben. Nem fáj, rendesen látok meg minden, de már egy ideje észrevettem. Illetve kb minden nap álmos vagyok, pedig sokat alszok, 8-10 órát, mégis fáradtan kelek rengetegszer.

Iskola mellett dolgozok is, ez is rátehet a fáradtságra. Iskolába megyek akkor 5.00-kor kelek, ha dolgozni, akkor pedig 3.45-kor. Ha szabadnapos vagyok/délutánra megyek akkor 10-ig alszok.

17/F

2023. máj. 2. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sokat nézel kijelzőt? Megerőltetéstől lehet. Illetve gyengék az erek és elpattantak egy vérnyomás kiugráskor vagy ingadozáskor. Nézd néha a vérnyomásod, egyébként nem-e magas, az erekre meg hasznos a C- valamint a P-vitamin, vagy komolyabb esetben kimondottan érfalerősítő készítmények.
2023. máj. 2. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Menj szemészhez.
2023. máj. 3. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!