Hol kapni még jó eldobható szemüvegtörlőt?
Kb. 10 éve vagyok szemüveges és a sima rongy szemüvegtörlők jók, de száz kéne belőle, hogy mindig legyen kéznél. Ezért maradtam az eldobható verzióknál és továbbra is szeretnék.
Évekig a Lidlben kapható W5-öset használtam. Jó is volt. Az utóbbi időben viszont úgy megromlott a minősége, hogy használhatatlan lett. Maszatol, csíkot húz, rosszabb lesz a szemüveg mint előtte. Régen kristálytisztára törölte, észre se lehetett venni, hogy a szemem előtt van egy réteg.
Próbáltam más fajtákat.
Dm visiomax: ugyanolyan gagyi mint a Lidls verzió.
Sparos: Elviselhető, de azért ez sem tökéletes.
Hol tudok olyat kapni ami tényleg jó? Melyik üzlet, márka? Rendelni is hajlandó vagyok amennyiben országhatáron belüli. Légyszi segítsetek!!
Ha más szerencsétlen szemüveges társam is ezzel a gonddal küzd, akkor jelentem, utána jártam ezeknek a szemüvegtörlőknek az elmúlt hetekben.
Eredmény:
0/10 Lidl W5-ös, régen jó volt, most használhatatlan
-10000/10 Dm sajátmárkás szemüvegtörlője. 1 hónap után megrohadtak, penészedtek, gombásodtak a kendők a mini zacsikban és iszonyú szagot árasztottak mellé...
6.5/10 Aldiban kapható Tandil nevű. Előfordul, hogy hagy csíkot, de okés.
8.5/10 Pennyben kapható szemüvegtörlő. Kicsit nekem túl citrom szagú, de jól takarít.
Ezzel kijelenthető, hogy jelenleg (2023.05.12.) a legjobb eldobható szemüvegtörlő a Penny sajátmárkása. Remélem segíteni tudtam másnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!