Túl nagy lett a szemüvegkeretem?!
Két napja vettem át a szemüvegem
Átvételkor lett rajta hajlitva mert oldalasan állt és lecsúszott
Ma bementem a helyi optikaba (nem ott csinaltattam) ahol lett a szárán hajlitva, Viszont a probléma nem szűnt meg mivel még mindig csúszik le, és már nem lehet jobban hajlítani
Ilyenkor tudnak a szárából elvenni, vagy új keretet kell venni?
Az ofotert oldalan nem találtam errol semmit
Ha már a kereten nem lehet igazítani - beleértve a szárakat -, akkor valószínűleg új keret kellene, DE mielőtt ezt megteszed, vissza kellene vinni oda, ahol készült a szemüveg. Ott kellene reklamálni.
Egyébként nem értem, hogy ott, és akkor, amikor még nincs benne a lencse, hogy hogy nem mérték fel az adataid, illetve szükség esetén módosítottak volna rajta, vagy ajánlottak volna másik keretet. Átvételkor (is) kellett volna ellenőrizni.
Egyébként lehet az a probléma, mint nekem is, hogy az egyik fülem csaknem egy centivel lejjebb van, mint a másik. Ezt fémkereten lehet korrigálni, ott leveszik a szárat, és a megfelelő helyre forrasztják vissza. Ha pedig még mindig kell hajlítgatni rajta, de elérte a korrekció a végét, régen rossz.
Sajna az egész szemüveg készítés egy vagyon, ha újra csináltatod, és újra elcseszik, te jársz rosszul. Ha az Ofotért cseszte el, kérj panaszkönyvet.
(előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!