Tegnap kaptam meg a szemüveget és felveszem akkor mintha "remegne" vagy kicsit "görbül" a tárgyak, ez normaois?
Figyelt kérdés
Nem voltam még előtte szemüveges, emiatt nincs tapasztalatom hogy normális vagy sem2023. márc. 10. 07:44
2/3 anonim válasza:
Minden új szemüveget meg kell szokni. Nekem évek óta változatlan a dioptriám, mégis kell pár nap az új szemüvegeknek.
3/3 anonim válasza:
Normális, 13 éve vagyok szemüveges. Mindig mikor cserélődött a dioptria, nagyon rosszul voltam 2 maximum 3 napig,volt hogy hánytam is,és szédültem,aztán hozzá szoktam,de ami fontos hogy mindig legyen rajtad!
Férjem 23 éve szemüveges,ugyan ez volt nála is, sajnos neki gyerekként kellett már szemüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!