Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van egy kialakult diabéteszes...

Van egy kialakult diabéteszes retinopátiám,Medinac acne gyógyszert akkor én nem szedhetek?

Figyelt kérdés

Szémesz azt mondta,több helyen is voltam,kettő magánban,és egy sztkban és mind3 orvos azt mondta,hogy felszívódhatnak a kishajszál ereim,csak legyen rendben végre a cukrom.( igyekszem,megint inzulinpumpás vagyok).

Viszont a hátam elég pattanásos lett az elmúlt időszakban,és medinac gyógyszert szedek,ami látó ideg duzzadást okozhat. Megnövekedett koponyaűri nyomást,és papilla ödémát. Egy hete szedem,nem homàlyosan latok,inkább ilyen vizenyősen.

Viszont ez megijeszt,hogy ilyen mellékhatása is lehet ennek a gyógyszernek. (Inkább vagyok pattanásos,mint vak)

2023. márc. 9. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Átfutottam a hatóanyagot és ez valami A vitamin származék. A leírásokban említenek ilyen-olyan mellékhatásokat, amik nekem nem tetszenek.

A fő kérdésem az lenne, hogy miért nem a táplálkozásod teszed helyre tünetek kezelése helyett?

A diabéteszt és a pattanásosodást is megoldaná egy egészséges táplálkozás, hiszen mindkettőt főleg a rossz kaja okozza.

A pattanást tipikusan a rossz zsírok és a nehezen emészthető tej származékok, esetleg az allergén magvak okozzák, de ezer más kaja okozta dolog lehet.

A diabéteszt meg gondolom nem kell magyaráznom...

2023. márc. 9. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:

4 éves korom óta vagyok diabos,27 éves leszek:)

Helyesen táplálkozom,hormonjaimmal nem jó valami…

2023. márc. 9. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Írd, hogy mit ettél ma!

Semmit nem jelent, hogy 4 éves korod óta vagy diabos. Sokan azt hiszik, hogy az öröklött az predesztinál mindent, pedig nem.

2023. márc. 9. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!