Valószínűleg ez a baja a kontaktlencsémnek?
Nekem is cilinderes a szemüvegem, volt, hogy a szemész (mint ki derült optometrikus volt) nem írt fel az új szemüvegre cilindert, alig láttam vele.
Én visszamennék a helyedben a szemészhez.
Ezek a lencsék pontatlanabbak mint a szemüveglencse. gyárilag mindig a dioptriádhoz legközelebbi értéken vannak. Meg közvetlenül a szemedre helyezed és nem a szemed elé, az is befolyásolhatja az éles látást. (ilyenkor egy kicsit lehet gyengébb is a kl). De nem akarok hülyeséget írni, menj vissza a szemorvoshoz, optikushoz ha nem vagy benne biztos, bármi egyéb más gond is lehet. Viszont ha szemorvos megvizsgált és nem talált semmi rendellenességet akkor a kl lehet gyenge szerintem.
Ez a dioptria igen magas ami neked van, kicsi eltérést is sokat jelent. ilyenkor már tényleg komoly megfontolást igényel egy műtét ha nincs kockázata. Majd megmondják az orvosok hogy szükséges e és lehet e. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!