Valaki lát még uszkáló pici fonal szerűségeket?
Figyelt kérdés
Én ezeket szerintem mindig is láttam, vagy legalábbis nem emlékszem mikor kezdődött... ha a retinaleválás jele lenne akkor az gyorsabb lefolyású lenne, vagy mindenképpen bajt jelent?
Nagyon halványak, a látasban nem zavarnak amúgy ezért is nem foglalkoztam vele eddig.
Egyébként rövidlátó vagyok...
2023. febr. 21. 17:26
2/5 anonim válasza:
Ez szerintem ártalmatlan jelenség.
3/5 anonim válasza:
Ezek csak a csarnokvízben úszkáló fehérje szálak, semmi köze a retina leváláshoz..
4/5 anonim válasza:
Igen. Én is, évtizedek óta. Ha jól emlékszem, gyerekkoromban is megvoltak. Van 1 csaj ismim, aki 1 éves korában is látta. Azt mondta, szokta őket nézegetni.Ha hunyorítasz pontszerű fényforrás felé, akkor nagyon jól látszanak, én is szoktam velük játszani, amikor nagyon unatkozok. Már vtam vele párszor szemésznél, azt mondják, hogy ártalmatlan, korral szaporodnak, és erősödnek. Csinálni nemigen lehet vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!