Mi okozhatja?Eltűnt az általàban legtöbb embernél látható fény a szemeimből.
Figyelt kérdés
A szememben régebben még jelen volt az az észlelhető pici kis fény,de már abszolút nincs.Ha fényképet csinálok arcomról az egész szemem színe feketének vagy sötétnek mutatkozik pedig a szemem színe zöld.Fénytörési gondom lehet?Félek nem e lettem elátkozva,vagy nem e vagyok szembeteg.2023. febr. 5. 07:42
1/5 A kérdező kommentje:
Ne gúnyoljatok most ki de mivan ha ez valami ördögi, misztikus dolog velem?Szemészhez nem megyek mert hátha kísérleti nyúlnak használnának és megfosztanának a szabadságomtól,esetleg elmegyógyintézetbe küldenének mert azt hinnéjék én vagyok a sátán.Félek gyerekek félek.És ez nem vicces akárki is gondolja annak.
2023. febr. 5. 07:46
2/5 anonim válasza:
Ez normális, aki ki van égve, boldogtalan annak üres a tekintete.
3/5 anonim válasza:
Túl sokat tévézel. Menj inkább templomba, ott majd megtisztulsz az ártó szellemeidtől. Ha nem, akkor viszont csak a pszichiáter marad.
4/5 anonim válasza:
Találj életcélt, ne a külsődet sirasd. Belülről fakad a csillogás (vagy nem, ugye).
5/5 anonim válasza:
Ne emlegesd ezt a Sátán-dolgot és akkor nem hiszik azt... Érdemes elmenni dokihoz, mert ha kezdődő szürke hályogról van szó mondjuk, akkor jobb előbb elcsípni, mint később. Ha halogatod, nem biztos, hogy megmarad a látásod, emígy viszont jobbak az esélyek sokkal. Nem elméleteket kell gyártani 4 fal között, hanem kizárni a bajt vagy szembenézni vele minél hamarébb, ha arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!