A szivarvanyhartya oldala melletti ver is csak kotohartya gyulladasnak minosul? (Kép)
Figyelt kérdés
1 hete volt fej es arc serulesem. Az arc serulesbol monokli is lett, ossze is kellett varrni. Az eset utan 4 nappal ver jelent meg a szememben, pontosabban a szivarvanyhartya mellett. Olyan mintha a szivarvanyhartyabol jonne. Emellett irrital is. Nem tudom hogy ez a serulesbol alakult ki, vagy attol hogy ejjel a parnaval kisse belement a betadin kenocs amit a varrasra tettem lefekves elott. Mindenkepp elmegyek vele orvoshoz , de most nem tudok mert hetvege van, es jo lenne valami velemenyt hallani errol. Itt a kep rola [link] 2023. jan. 28. 13:50
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezzel jogos lett volna tegnap orvoshoz menned és én biztos, hogy ma elmennék a helyedben, mert meg is vakulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!