Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Az szemprobléma lehet, hogyha...

Az szemprobléma lehet, hogyha mindig fáradt vagyok főleg a szemem környékén, vagy pszichés?

Figyelt kérdés
Akármennyit alszok, ha kimegyek az emberek közé reggel után elkezd a szemem fáradni, le kell csukjam hosszú ideig, el kell pilledjek, vagy az is jó ha masszírozom, inkább ilyen nyomást érzek vagy hogy is mondjam, más dolgaim is fáradnak emellett. Ha csak otthon vagyok nem annyira jellemző, főleg monitor előtt. Lehet annyira megszoktam a kék fényt hogy ilyen nélküle? Nem tudom, szemüveges voltam régen de letettem, mert fárasztotta a szemem és jobban látok nélküle, látásommal nincs baj, bandzsalság miatt hordtam
2023. jan. 13. 03:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szemészt keress fel és mondd el neki ezeket.
2023. jan. 13. 04:32
 2/2 Cubina ***** válasza:

Ha egy szemüveg fárasztja a szemedet, és jobban látsz nélküle, akkor rosszul készítették el a szemüveget.

Kérj időpontot optikushoz (Vision Express, stb.), ott egyből megvizsgálnak és tudsz is csináltatni szemüveget, ha szükséges.

Nem tudom, hogy a RÉGEN az mikor volt, de azóta romolhatott a szemed. A tünetek is arra utalnak. Az, hogy a látásoddal nincs baj, csak vizsgálatkor derülhet ki igazából, mert könnyen lehet, hogy azt hiszed hogy tisztán látsz, közben meg nem, csak már hozzászoktál, ezért nem tűnik fel, nincs mihez viszonyítani.

2023. febr. 11. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!