Jövőhéttől kezdek a munkahelyemen, viszont nagyon zavar, hogy a jobb szemem bandzsít. A szemüvegem holnap lesz kész, ha hordani fogom akkor kicsit "helyreáll" a bandzsítás?
Nagyon zavar és emiatt semmi önbizalam nincs, nem merek az emberek a szemükbe nézni, kerülöm a szemkonktaktust. Mit tegyek, hogy kicsit jobban érezzem magam? A szemüveg fog rjta kicsit segíteni?
2023. jan. 12. 15:14
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mióta vannak gondok szemeddel?
Mit jelent, hogy nincs önbizalmad?
2023. jan. 12. 15:21
2/8 A kérdező kommentje:
24
2 éve még semmi problémám nem volt, aztán hirtelen a jobb szememre elkezdtem gyengébben látni, ezidő alatt kezdtem vele bandzsítani is.
Azt jelenti, hogy ha be kell mennem a boltba akkor rosszul vagyok, nem tudom hogy hová nézzek, hogy az emberek ne lássák a szememet, alig várom, hogy süssön a nap, hogy feltudjam tenni a napszemüveget mert abban legalább nem látszódik a szemem/bandzsítás
2023. jan. 12. 15:24
3/8 anonim válasza:
Önértékeléssel a mindennapokban hogy állsz?
Azért mondjuk egy kapcsolatépítésnél felteszem, nem csak a szemeddel való kontaktálás a kizárólagos.
2023. jan. 12. 15:30
4/8 anonim válasza:
Ne aggódj miatta, mindenki látott/ találkozott már bandzsi és kancsi emberrel is. Egyáltalán nem annyira nagy ügy, mint amennyire hiszed. Van, aki kifejezetten aranyos a "hibájával" együtt. Ha meg egy-két ember megbámul, ne sértődj meg, csak kíváncsiak vagy érdekli őket a szemed. Ne úgy fogd fel, hogy most a szemed miatt gonoszak, bunkók lesznek veled. Aki alapból bunkó, az a tökéletes emberrel is az, aki meg alapból kedves, az meg valószínűleg még kedvesebb lesz veled. Fogadd el, hogy van akinek bármit csinálsz/ bárhogy nézel ki, nem leszel elég jó és nem fog szeretni. De van, akinek meg pont szimpi leszel és hamar megszeret. Próbáld ezeket az embereket keresni és rájuk koncentrálni.
2023. jan. 12. 15:51
5/8 A kérdező kommentje:
15:51-es, köszönöm szépen ez most nagyon jól esett!
2023. jan. 12. 16:01
6/8 anonim válasza:
Azért bandzsítasz, mert a jobbik szemed kompenzál. Semmi baj, én is kancsalítottam valamennyire, míg nem kaptam szemüveget, ám azóta nem, mivel mindkét szememmel végre normálisan látok.
2023. jan. 13. 11:07
7/8 anonim válasza:
Segítséggel persze :) Szemcsi nélkül hunyorgok meg minden bajom van.
2023. jan. 13. 11:07
8/8 anonim válasza:
Őróla sem tudni soha, hogy hova néz, aztán főnök lett belőle:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!