+0.25-ös a szemem, kékfényszűrős olcsó szemüveg?
Fáj a fejem a ledektől, éles fénytől, voltam szemvizsgálaton, +0.25-ös mindkét szemem, párom ajánlotta a kékfényszűrős lencsét, de Vision Expressben 50 ezer ft lenne a szemüveg. Egy ilyen kis dioptria miatt nem szeretnék drága szemüveget, de nagyon jó lenne egy. Tudtok ajánlani bármit? Szemüvegest stb
18/L
miért gyenge?
és naplemente után a lakásban/irodában leginkább a különféle ketyerék kijelzői maradnak
21.
Hiába az marad, ha napközben már az 1000x-esét benyelted, akkor minek csinálunk abból tudományt (és főleg üzletet), hogy nehogy megkapjunk még este a napközbeni 1 ezredét?
@21
csak sorjában: miért gyenge?
23.
Mert csak a rizsa megy benne, a manusz magát ismételgeti, se számok, se adatok, még csak rendes teszt sem volt.
az csak egy összefoglaló cikk, felvezetőnek szántam
a lényeg a cikkben lévő link, ide másolom
szép hosszú, tele adattal, grafikonnal
25.
Teljesen mindegy. Nincs értelme ezen rugózni, mivel a Napból (égről) - meg úgy általában a kintlétből - sokkal több kék fény ér, de ezt mindig átléped.
csak annak mindegy, akinek nincsenek érvei
nem léptem át, megválaszoltam, #15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!