Mi történt a szememmel?
Évek óta nagyon gyakori nálam a könnycsatorna gyulladás, ami a napokban ismét fennállt. Be volt dagadva a szemem azon része, fájt és folyamatosan könnyezett. Most estefelé már úgy éreztem, mintha a látásom is furcsább lenne arra a szememre és eléggé fájt is, így odatettem az ujjam, hogy megtapintsam, mennyire van bedagadva.
Az első könnycsatorna gyulladásom óta szinte folyamatosan be van dagadva az a rész, néha jobban, néha kevésbé. Most azonban, ahogy hozzáértem a bedagadt részhez, valami mintha kidurrant volna ott. A dagadás és fájdalom hirtelen megszűnt, az orrom pedig a szemem felőli oldalon folyni kezdett. Ezek után percekig feszítő érzés volt azon az oldalon végig az orromban és kicsit a homlokomban is, most pedig ugyanúgy kissé furcsán látok, mint mielőtt ez történt. Valakinek van esetleg valami ötlete, mi lehetett ez és lehet-e valami következménye? Sehol nem találtam semmi hasonlót az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!