Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Félek a szemorvostól, mert...

Félek a szemorvostól, mert már volt,hogy hazudtam. mit tegyek? (alul)

Figyelt kérdés

kb. mikor 6-7 éves voltam, a legjobb barátnőm szemüveges volt. én is az akartam lenni, behazudtam a védőnőnek, hogy nem látok, az beutalt és szemorvosnál kötöttem ki.de hazugság volt, rá is jöttek, a szüleim mai napig emlegetik. És nagyon szégyenlem magam miatta.

na de most 9 év múlva tényleg úgy érzékeltem,hogy baj van a jobb szememmel: távol néha homályosak a dolgok,de nem zavaró annyira.Volt vizsgálat suliban, és mint kiderült a legutóbbi szülőin elmondták az eredményeket.

ééééés dec. 21-re időpontom van.és én elbizonytalanodtam. mi van ha olyan kis mértékben rossz a szemem,hogy fölösleges az egész. akkor a szüleim utálni fognak és hazugnak fognak nevezni. megin. csakhogy már idősebb vagyok.tanácsok? de velük nem akarok erről beszélni.help.mit tegyek? fizessem én? (amúgy nem lenne sok értelme mert a zsebpénzem is az ő pénzükből jön) MI LEGYEN?

2022. nov. 24. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlgondolod. Menj el, vizsgáltasd meg a szemedet.
2022. nov. 24. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Bemész bármelyik Ofotértbe vagy Vision Expressbe, de még ilyen noname szemüvegeseknél is szokott lenni szemvizsgálat. 5000 Ft. Kórházban ingyenes. Anyádék meg kit érdekelnek? Max nem rossz a szemed és lebaxnak. Ne foglalkozz velük.
2022. nov. 24. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Manapság már legtöbb helyen ingyenes a szemvizsgálat, ha kell szemüveg. Ha nem, akkor meg kifizeted. De úgyis rád fogják erőltetni, hogy valamid legyen, ha mást nem, hát a számítógéphez. Amúgy 6-7 éves korodban levő, 9 évvel ezelőtti dolgokat felemlegetni - na ahhoz pofa kell!
2022. nov. 24. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

"Anyádék meg kit érdekelnek? "

15-16 éves gyerek a kérdező, te szerencsétlen :D

Kérdező, nagyon túlgondolod. Menj el nyugodtan, biztos, hogy a szüleid nem abból a régi kisgyerekkori dologból fognak kiindulni most is. Az csak egy vicces gyerekkori apróság. Mindenkinek van hasonló.

2022. nov. 24. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el, ha nem is romlottna látásod, adhatnak tanácsot, hogy mitől van ez a probléma, mit tehetsz ellene.
2022. nov. 24. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyereket nem vizsgálnak Ofotértben és hasonló helyeken. A kérdező pedig valószínűleg még általános iskolás.
2022. nov. 24. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:
középiskolás vagyok. Érdeke a szüleim véleménye,sajnos 'ti' nem ismeritek őket.amikor szemorvosnál voltunk,beleégett a jelenet a fejembe,mikor a nő megaláz és földbe döngöl,hogy ilyennel szórakoztam.akkor is ráment 10-15 000 forintjuk
2022. nov. 24. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: 0.25 vagy 0.50 dioptriánál vagy cylindernél nem feltétlen kell szemüveg.

Erre figyelj, mert ugye az optikus, aki lelkiismeretlen mindenkinél talál hibát.

2022. nov. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!