Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi baja lehet a szememnek? ki...

Mi baja lehet a szememnek? ki gyógyulok ebből teljesen valaha is?

Figyelt kérdés

lassan már 1 éve szenvedek egy szembetegség szerüséggel, és pokollá teszi az életemet! ugy kezdődött hogy elkaptam a kovidot, és a szemem nagyon fájt, nem tudtam mozgatni. miután ez elmult, a szememmel valami továbbra sem volt okés. egyfajta irritációt érzek, amelyet úgy tudok csillapítani, hogy teszek egy ilyen teljes kör körös nézést, olyasmi mint amikor valaki forgatja a szemét, de sokkal szélesebbre nézek, addig ameddig az emberi szem el tud fordulni. és ezt minden 10 mp enként ismételnem kell. próbáltam mindenféle szemcseppet, de hiába. és ez az érzés ugye mindig velem van, de ha nyugodt természetben vagyok akkor csak elfelejtem hogy van és nincs probéma, de ha már feszültebb helyzetben vagyok, akkor azonnal beindul. voltam vele szemészeten, ők nem tudtak mondani semmit. neurológusnál még nem jártam!

köszönöm aki elolvasta!

2022. nov. 19. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék még egy szemorvoshoz, utána neurológia. Ha ők negatívnak ítélnek, akkor végül pszichológus. Mert mind mondtad, ha nem figyelsz, elmúlik. A stressz, az idegesség, a pánikbetegség pont szokásosan így jön ki. Valami valahol nem jó. Viszket, szúr, bök, fáj, "fura". De a valóságban csak az agyad rakja oda a tünetet.
2022. nov. 19. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az első válaszolónak.

Csak az egyik szemednél érzed ezt vagy mindkettőnél? Mondhatjuk, hogy idegentest érzésed van?

2022. nov. 19. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatjuk, es mindkettőnél érzem. A neurológiára jovohetre kaptam idopontot, de mar a szemorvosnal is mondtak hogy ide pszihologus kell.
2022. nov. 20. 00:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem meglepne ha ez pszichológiai probléma. Lehet tényleg vmi ideg csinálja. Jobbulást!
2022. nov. 20. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Mit mondott az orvos,mi a baj?
2022. nov. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!