Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencset, hogy lehet a...

Kontaktlencset, hogy lehet a leg egyszerubben be s kivenni? Folyt kov lentebb

Figyelt kérdés

2 hete probalkozok a kontaktlencse be s kivetelevel, de rohadt nehez megy. Mihelyst nyulok a szemehez, beindul ez a vedekezesi mehanizmus, ertsd pislogas, hogy kell 2 ora be, 2 ora kivetelnel.

Hasznal valaki kontaktlencse szipkát ? Konnyebb azzal be s kivenni ?

2022. nov. 18. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Az optikában, ahol vetted, nem volt betanításod? Pl a Vision Express csinál ilyet, esetleg menj el egyre. Sok dolgot elmondanak, megmutatnak.
2022. nov. 18. 12:27
 2/4 A kérdező kommentje:

De volt betanitasom. Ott is 2-2 ora volt kb. En mar feladtam az elso 30 percben, de nem hagytak. Rendkivul turelmesek voltak azt meg kell mondani.:)

De sajnos akkor sem megy iszonyatosan pislogok.

2022. nov. 18. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben lehetséges, hogy neked nem való kontaktlencse.
2022. nov. 19. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Mar gondoltam ra enis, hogy nem valo nekem. De eros plusszos a szemem, s nyaron nagyon rossz hordani mikor meleg van. Plusz a ku.va maszk hasznalatnal meg egyenesen gyulolom. Inkabb probalkozok meg a lencsevel. Muszaly neki mennie. Ha kell 2 oraval elobb kelek s fekszek de akkoris. Csak most itt a lenyeg, hogy a szipkával konnyebb e vagy sem. Mert ha igen, akkor veszek
2022. nov. 19. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!