Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » “Pattanás” nőtt a szememhez?

“Pattanás” nőtt a szememhez?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen mint ami az első képen van, csak nekem felül. Pislogáskor szúr és rohadtul idegesít, olyan mintha lenne valami a szememben, azt is hittem először, de aztán megnéztem és láttam, hogy ez a probléma. Tegnap még nem volt ott. Ezzel lehet valamit tenni vagy most ezt így kb 1 hétig el kell viselnem?

2022. okt. 4. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják hogy árpa.

Idővel kifakad.

Addig pedig rohadtul kellemetlen, mint egy pattanás-igen.

2022. okt. 4. 07:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért is tettem idézőjelbe mert nem voltam biztos benne, hogy mi ez, csak elsőre pattanás szerűnek tűnt.
2022. okt. 4. 08:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy most éppen kicsit betegnek érzem magam, lehet ezzel összefüggésben? Sosem volt még árpám korábban.
2022. okt. 4. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez árpa.

Én korábban a háziorvostól Septosyl krémet kaptam rá.

2022. okt. 4. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó kis jégárpa.

Doki ír fel rá krémet, és jobbulást!

2022. okt. 4. 09:04
 6/6 anonim válasza:
Árpa, legyengült immunrendszer esetén könnyebben előjön. Septosylt vagy Tobradexet irass dokival (háziorvos is felírhatja ha jól tudom). Jobbulást!
2022. okt. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!