Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Segítettem egyik családtagomna...

Segítettem egyik családtagomnak konkrétan csövet fúrni, és ebből adódóan rengeteg fémforgács pattant az arcomnak, beleértve a szememet is. Éreztem, hogy szúrja, de nem láttam volna a szememben, hogy ott lenne, szimplán csak érzek benne valamit..?

Figyelt kérdés
..de lehet már csak képzelődöm, viszont kis vízzel kiöblögettem. Kérlek, nyugtassatok meg, hogy semmi bajom nem lesz ebből. Nagyon parás vagyok ilyen téren..
2022. szept. 24. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem késtél el. Menjél minél hamarabb.
2022. szept. 24. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy érzel benne valamit, nem jelent semmit, csak azt, hogy nyilván megsérült a kötőhártya, de ha vérzés nincs, akkor nagyobb károsodás sem valószínű. Egyszer velem is megtörtént hasonló, de mire szemész megvizsgált vagy 2 óra elteltével, akkor nem talált semmit és már nem is éreztem semmi zavarót.
2022. szept. 24. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!